keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Kristallipallo: Jennifer Lopez feat. Pitbull – On the Floor

Eräs popmaailman oletetuista has-beeneistä aikoo matkata takaisin hittilistoille – tai ainakin klubeille. Koriin on lykätty eväiksi Lambada, American Idol, RedOne sekä Pitbull.

Näyttelijänä ja tanssijana julkisuuteen pompannut Jennifer Lopez avasi popuransa latinopopin hulluna vuonna 1999 ja sai heti ykkössinglen Yhdysvalloissa hitistä If You Had My Love. Kaikkiaan jenkkiykkösiä löytyy neljä ja brittilistan valloituksiakin kaksi, kiinnostavasti täysin eri biisit.

Valitsin On the Floorin tähän, koska American Idolin tuorein tuomarikiinnitys Lopez on nyt laulajana todellisessa tulos-tai-ulos -tilanteessa. Hänen edellisestä mainittavasta hitistä Do It Well (US: #31, UK: #11) on aikaa jo neljä vuotta. On the Floor on niin trendikästä ysärijumppaa, että jos tällä ei palata listoille, niin ei sitten millään. Ainakin sen on vaikea menestyä yhtä kehnosti kuin mihin kykeni täysin flopannut Louboutins (2009). Varoittavana esimerkkinä meillä toki on Paula Abdul, joka ei varsinaisesti hätyytellyt Dance Like There’s No Tomorrow -paluusinglellään (2008) listojen kärkisijoja.

Ranskalaisyhtye Kaoman Lambadasta sen verran, että se oli vuoden 1989 suurimpia hittejä Euroopassa, mutta jäi Yhdysvalloissa Hot 100 -listan sijalle 46.

Ei kommentteja: