perjantai 21. tammikuuta 2011

Haaste torakoille

Nuori lupaava laulajatar nimeltä Cher vastannee vuoden 2011 kovimmasta comebackista. Tämä on puhdas ennustus, mutta katsellaan loppuvuodesta miten se toteutuu. Silloin nimittäin julkaistaan rouvan uusi studioalbumi, ensimmäinen kymmeneen vuoteen. Ja se on kuulemma kantria.

Burlesque-menestysmusikaalissa yhdessä Christina Aguileran kanssa parhaillaan valkokankailla esiintyvä ikoni on saanut jenkkihittejä nyt kuudella vuosikymmenellä putkeen, sillä passelisti You Haven't Seen the Last of Meksi nimetty soundtrack-lohkaisu palkittiin parhaan laulun Kultaisella maapallolla ja nousi juuri Billboardin tanssilistan kärkeen.

Comebackien ja jäähyväiskiertueiden mestarin ura alkoi Sonny Bonon kanssa singlellä I Got You Babe vuonna 1965. Uran suurin hitti Believe tuli 33 vuoden tahkoamisen jälkeen, mutta oli sitäkin kolossaalisempi ja julistettiin vuoden 1999 suurimmaksi jenkkihitiksi. Cherillä on kaikkiaan viisi Hot 100 -listan ykköstä, joista neljä ilman Sonnya. Viimeisin Hot 100 -hitti on viimeisimmän studioalbumin lohkaisu, majesteettinen Song for the Lonely (#85, 2002).

Ei kommentteja: