tiistai 27. huhtikuuta 2010

Monenlaisen rockmusiikin osasto

MSN Viihteen uutinen Spin-lehden valitsemasta 125 parhaasta rockalbumista on suorastaan nerokkaan riemukas. Päätin, etten edes harkitse syvempää tutustumista uutiseen, enkä ainakaan käy sen lähteillä eli Spin-lehden verkkosivuilla. Maailma on parempi paikka, tai ainakin hauskempi, jos tukeutuu pelkästään tähän yhteen nimenomaiseen kirjoitukseen.

Uutinen kertoo meille muun muassa, että Spin täyttää tänä vuonna 25 vuotta, ja paras tuon neljännesvuosisadan aikana julkaistu rockalbumi on U2:n Achtung Baby. Hurraa, hyvä Bono! Top 5 -osaston täydentävät alenevassa järjestyksessä Sign O’ the Times, The Queen Is Dead, Nevermind ja OK Computer.

Jotta teksti ei jäisi liian lyhyeksi, toimittaja on päättänyt luetella myös seuraavat viisi. Ne ovat It Takes a Nation…, Appetite for Destruction, Rid of Me, Slanted and Enchanted ja The Downward Spiral. Aplodit myös niille!

Varsinainen kliimaksi löytyy viimeisestä virkkeestä. Top 10 -osiosta ”voidaan todeta, että se sisältää monenlaista rockmusiikkia, ja onpa mukana yksi naisartistikin”. Ihailtavaa.

Ei kommentteja: