torstai 26. toukokuuta 2011

Kristallipallo: Melanie C – Rock Me

Ennen kuin kuulin biisin, ajattelin että vieläkö Spice Girlsistä tai sen jäsenistä saisi jotain irti muutenkin kuin nostalgiamielessä. Ryhmähän on todellinen brittilistalegenda: kuusi perättäistä ykköstä ja ennätykselliset kolme perättäistä jouluykköstä.

Rock Me innosti kovin, mutta ei hyvässä vaan lähinnä negatiivisesti – miksi jo kerran aiemmin aikuisempaa musiikkia tehnyt 37-vuotias artisti haluaa näyttää ja kuulostaa parikymppiseltä? Sitten muistin, että sitähän Madonna on tehnyt jo vuosia. Mutta Melanie C ei ole Madonna.

Juhannuksena julkaistava gagahtava biisi kuuluu sarjaan ”juna meni jo” – periaatteessa ihan ookoo, mutta tuskin mikään megahitti. Paitsi ehkä Saksassa – heidän reaktioitaan ei voi koskaan ennustaa.

Mel C:llä on seitsemän top 10 -brittisingleä sooloartistina, joista kaksi ykköstä: Never Be the Same Again (2000) ja I Turn to You (2000).

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on huippu kesäbiisi! Tosin tällaisena versiona ei kovin lattioiden täyttäjä, mutta miksauksilla lisättynä voi olla täysin toinen juttu, tässä on jo hittipotkua, vaikka kappale tuntuu uinahtavan välillä unholaan..