torstai 28. huhtikuuta 2011

Kristallipallo: Luke Bryan – Country Girl (Shake It for Me)

Noin puolet Kristallipallo-ennustuksistani on mennyt melkein kohdalleen, toinen puolisko metsään. Saa nähdä, miten käy tämän kanssa. Ennustan nimittäin, että kantrilaulaja Luke Bryan saa Country Girl (Shake It for Me) -kappaleestaan kunnollisen jenkkihitin.

Ennusmerkit ovat toki jo olemassa, ja niiden perusteella biisiin tartuinkin: Country Girl debytoi tänään julkaistavalla Hot 100 -listalla Top 20:n tuntumassa ja on heittämällä Bryanin korkeimmalle yltänyt sinkku.

Suurempi syy on kuitenkin se, että biisi huokuu kesäistä hyvän tuulen kantriestetiikkaa ja kertosäkeessä intoudutaan suorastaan huipputarttuvaan popmuottiin. Popasemakannatusta ei sentään uskalla povata – jenkkiradiot ovat niin kaavoihin kangistuneita. Toivomme sitä säännön vahvistavaa poikkeusta.

Bryan on netonnut kaksi kantrilistan ykköstä putkeen ja tästä tullee kolmas. Ne kaksi eli Do I ja Rain Is a Good Thing ovat myös myyneet kultaa.

Mahtava meno. Kuten Brooks and Dunn aikoinaan lauloi, ”You can take girl out of the honky tonk but you can't take the honky tonk out of the girl”.

Sivuhuomautus: Primal Screamin suurin brittilistahitti on myös nimeltään Country Girl (#5, 2006).

Ei kommentteja: