tiistai 12. huhtikuuta 2011

Kristallipallo: Gang Gang Dance – Mindkilla

Kristallipallosta ei yleensä heijastu indieblogosfäärin parasta juuri nyt -osastoa, eli niitä tämän hetken hehkutetuimpia kappaleita, vaan biisejä, joilla on jonkinlaista potentiaalia menestyä poplistoillakin. Teen nyt poikkeuksen - ensinnäkin siksi koska kirjoitan mistä huvittaa, ja toiseksi siksi että Gang Gang Dancen Mindkilla on vallattoman hauska biisi muistuttaen The Knifesta.

Gang Gang Dance saatetaan muistaa (?) pienestä välikohtauksesta Florence & The Machinen kanssa. Jälkimmäisen Rabbit Heart (Raise It Up) -hitissä käytettiin luvatta Gang Gang Dancen House Jam -kappaletta.

Mindkillaa tuskin siis nähdään poplistoilla, mutta se on aika hyvä teemakappale hyperaktiivisen mullekaikkihetinyt-aikakaudelle. Kun ei jakseta keskittyä tekemään yhtä biisiä kerrallaan, vaan tehdäänkin neljä. Lopputulos on yhtäältä turhauttava, toisaalta palkitseva. Turhauttava siksi, että biisistä ei saa irti hitteihin liitettäviä aseistariisuvia melodisia hurmahetkiä, koska siinä tapahtuu liikaa. Palkitseva siksi, että siitä löytää kuitenkin jotain pientä kivaa joka kuuntelulla.

Kaikkein parasta Mindkillassa on kuitenkin se, että se muodostaa yhdessä Jennifer Lopezin On the Floorin kanssa melko toimivan biisikaksikon. Kokeilkaapa.

Ja koska tämän postauksen perusteella tähän blogiin eksyi takuulla ainakin kaksi ihmistä, jotka oksentavat suuhunsa lukiessaan Jennifer Lopezin On the Floorista, tässä on ovi.

Ei kommentteja: