torstai 14. lokakuuta 2010

Kristallipallo: A Rocket to the Moon – Like We Used to

Ei liene mikään salaisuus, että pidän hyvin tehdyistä balladeista. Nyt muun muassa Travie McCoyn sekä Paramoren levy-yhtiönä tunnettu Fueled by Ramen on päästänyt pihalle kunnon college-balladin. Sellaisen, josta tulee välittömästi positiivisia mielikuvia erinäisistä amerikkalaisista nuorisosarjoista ja esimerkiksi Clueless-leffasta.

Massachusettsista ponnistava nelihenkinen A Rocket to the Moon on ehtinyt julkaista tukun EP:itä ja yhden kokopitkän albumin nimeltään On Your Side. Heillä on taskussaan lisäksi paikka Vans Warped Tourilla sekä lämmittelyslotti meillä jo autuaasti unohdetun Hansonin lämppärinä.

Tällä viikolla kaikkien college-balladin sääntöjen mukaan kudottu biisi Like We Used to debytoi Hot 100 -listan sijalla 91. Siitä, kuinka korkealle se nousee vai nouseeko lainkaan, ei ole vielä varmuutta. Yhdysvaltalaisten popradioiden soittoluvut ovat kääntyneet alkuinnostuksen jälkeen jo loivaan laskuun, mutta biisi ei kenties ole sanonut vielä viimeistä sanaansa, kuten Hot 100 -debyytistä voimme päätellä.

Ei kommentteja: