torstai 31. joulukuuta 2009

Sana vuodenvaihteeksi

Ensimmäinen vuosi (tai oikeastaan seitsemän kuukautta) Kuningasburgeria on takana. Jos muuten ihmettelette nimeä, niin alun perin ajatuksena oli kirjoittaa blogia ruoka- ja ravintolakokemuksista. Se idea ei kantanut, mutta nimi jäi lista-aiheisen blogin käyttöön – lähinnä, koska en jaksanut keksiä uutta.

Kiitokset kuluneesta vuodesta ainakin Billboardille, Music Weekille, The Official UK Charts Companylle, listafoorumeille, EveryHit.comille, Chartstats.comille, Allmusicille, Yleisradiolle, Paul Greinille, Wikipedialle sekä ennen kaikkea lukijoille ja kommentoijille.

Mitä tapahtuu vuonna 2010? Hyväksyykö Billboard viimeinkin vanhat kappaleet Hot 100 -listalle? Tuleeko Saden uudesta levystä alkuvuoden suuri listamenestys? Menehtyykö joku megatähti yllättäen? Saammeko viimein uuden ison instrumentaalihitin Sandstormin seuraajaksi? Menestyykö joku suomalainen popartisti tai -yhtye vihdoin myös ulkomailla?

Ohessa on mielestäni vuoden 2009 sykähdyttävin audiovisuaalinen esitys, Grizzly Bearin Two Weeks hienolta Veckatimest-albumilta. Single ei noussut listoille, mutta albumi nettosi alkukesästä sijat 8 (USA) ja 24 (UK).

Ei kommentteja: