keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Kristallipallo: Richard Vission & Static Revenger feat. Luciana – I Like That

Nyt syksyllä aion sekä jatkaa Listanimi-sarjaa että katsoa lähitulevaisuuteen. Joka toinen viikko kirjoitan listoilla sillä hetkellä näkyvästi esiintyvästä artistista tai yhtyeestä, ja joka toinen viikko esittelen uuden singlen tai albumin, jonka uskon nousevan britti- tai jenkkilistoille lähiaikoina.

Jälkimmäinen sarja ei ala kaikkein helpoimmalla valinnalla, eli Cee-Lon Fuck Youlla, vaan yhdysvaltalaisella klubihitillä.

Esittäjärimpsusta kaksi ensimmäistä ei sano minulle mitään, mutta Luciana kylläkin: soolouraakin yrittänyt brittiläinen laulaja on esiintynyt muun muassa Bodyroxin hitillä Yeah Yeah (brittilistan kakkonen vuonna 2006) sekä tämän vuoden singlekomeetaksi nousseen Taio Cruzin brittihitillä Come on Girl (#5, 2008). Richard Vission ja Static Revenger ovat näköjään yhdysvaltalaisia tiskijukkia. Static Revenger alias Dennis White aloitti uransa tanssiprojekti Inner Cityssä.

Hyvin runttava biisi on julkaistu alun perin jo vuosi sitten, haisee Ke$halta ja sanat ovat tutun kauheat, mutta siitä on tullut jo pieni pophitti Yhdysvalloissa ja Australiassa jopa singlelistan ykkönen. Globaali menestyskään ei olisi ihme.

Static Revenger & Richard Vission ft. LUCIANA 'I Like That' from Stephen Burgoyne on Vimeo.

1 kommentti:

Antti Soukka kirjoitti...

Tämähän vaikuttaa hauskalta sarjalta!