tiistai 10. syyskuuta 2019

Listaklassikko: Huey Lewis and the News – Stuck with You (1986)

Huey Lewisilta yhtyeineen on tässä sarjassa esitelty jo aiemmin Jacob's Ladder (1987), mutta nyt voisi olla aika toiselle heidän ykköselleen, tai itse asiassa saman Fore-albumin ensimmäiselle, sillä sen ensimmäinen single Stuck with You jumittui Yhdysvaltojen Hot 100 -listan kärkeen syksyllä 1986.

Stuck with You oli yhtyeen toinen listaykkönen Yhdysvalloissa The Power of Loven (1985) jatkoksi  ja nämä kolme mainittua biisiä ovat heidän kaikki ykkösensä. Top ten -hittejä on sen sijaan aimo liuta, kaikkiaan 12.

Kuten monelle muullekin kasarimenestyjälle, Huey Lewis and the Newsille vuosikymmenen vaihtuminen oli käänne huonompaan, sillä top ten -hittejä ei enää siunaantunut. Bändi on kyllä yhä aktiivinen ja julkaisi viime vuonnakin kappaleen Animal Crackers -animaatioelokuvan soundtrackille.

Brittilistalla Stuck with You saavutti 12. sijan. Siellä heidän ainoa top ten -käyntinsä on The Power of Loven yhdeksäs tila. Spotifyssa Stuck with Youlla on 24 miljoonaa kuuntelua ja Youtuben suosituimmalla versiolla 6,5 miljoonaa katselua.

Ei kommentteja: