keskiviikko 18. syyskuuta 2019

Alman enkelit

Suomalainen Alma on taas tekemässä kotimaista musiikkihistoriaa listoilla Atlantin molemmin puolin, sillä hänen osin kirjoittamansa ja Ariana Granden, Miley Cyrusin ja Lana Del Reyn esittämä Don’t Call Me Angel (Charlie’s Angels) -kappale on debytoimassa tulevalla Britannian singlelistalla aivan kärkipäässä ja Yhdysvaltojen Hot 100 -listallakin mahdollisesti jopa top tenissä. Se olisi ensimmäisen suomalaisen naisartistin kontribuoima kappale Britannian top tenissä ja ylipäätään korkeimmalle yltänyt edes osin suomalaisperäinen hitti Yhdysvalloissa. 

Viikonloppuna näytti siltä, että jopa ykkössija olisi Britanniassa mahdollinen, mutta sittemmin kappaleen striimaukset ovat jääneet matalammalle tasolle – tosin se on yhä reilusti esimerkiksi Spotifyssa kymmenen kuunnelluimman joukossa.

On täysin mahdollista, että Don’t Call Me Angelistä tulee ainakin Britanniassa silti Lana Del Reyn uran korkeimmalle sijoittunut kappale. Toistaiseksi se on Summertime Sadness, joka ylsi neljänneksi kesällä 2013.

Ei kommentteja: