torstai 3. maaliskuuta 2011

Kristallipallo: Above & Beyond feat. Richard Bedford – Sun and Moon

On kulunut ikuisuus siitä, kun suomalaisartisti on viimeksi saanut Top 40 -brittihitin – tarkemmin sanottuna viisi vuotta (Lordin Hard Rock Hallelujah). Tosin tässä välissä Max'C lauloi ilman krediittiä ruotsalaisen Axwellin I Found U:n top kymppiin vuonna 2007. Ercola pääsi melko lähelle upealla klubihitillään Every Word (#47, 2009).

Jo 11 vuotta paahtaneessa Above & Beyondissa vaikuttaa suomalainen Paavo Siljamäki. Sinänsä olisi luonnollista, että mahdollinen suomalaismenestys irtoaa tanssimusiikin saralta, sillä meikäläisiä poptähtiä on tällä hetkellä vaikea kuvitella brittilistoille – kaikella kunnioituksella toki esimerkiksi levy levyltä petraavaa Anna Abreuta kohtaan. Rockbändeillä taas ei sinne ole näinä päivinä juuri asiaa.

BBC:n Radio 1 on ottanut Sun and Moonin soittolistalleen. Biisi on soljuvaa perustrancea, joskin vokaalit lipsahtavat maukkaasti vaihtoehtopuolelle. Niistä vastaava Richard Bedford ei sano minulle mitään, eikä nopealla googlauksella kovin monelle muullekaan. Mutta ääni on komea.

Above & Beyond ylsi DJ Magazinen maailman parhaiden tiskijukkien listauksessa viidennelle sijalle viime syksynä.

Ei kommentteja: