tiistai 25. syyskuuta 2018

Näkyvä ja näkymätön laukaus

Jo veteraaniluokkaan luettava supertähti Eminem on ollut alkusyksyn isoja listanimiä hienosti menestyvän Kamikaze-albuminsa takia. Lisäksi hän on saanut huomiota sanasodastaan Machine Gun Kellyn kanssa. Molempien dissausbiisit ovat yltäneet listoilla Atlantin molemmin puolin – Eminemin Killshot debytoi tänään Yhdysvaltojen Hot 100 -listalla jopa kolmantena ollen hänen kolmas top ten -biisinsä pelkästään tänä vuonna.
 
Sen sijaan Britanniassa Killshot joutui kummallisen listasääntöoikun kohteeksi: se oli 21. suosituin kappale viime viikolla, mutta koska Eminemillä oli kolme suositumpaa sillä hetkellä, se ei päässyt lainkaan listalle. Tällä viikolla tilanne saattaa muuttua, sillä Killshot on menestynyt hyvin digilatauksissa ja jollain tasolla myös striimauksissa.

Killshot oli ensimmäisinä päivinään kuunneltavissa ainoastaan Youtubessa, minkä vuoksi siitä tuli eräs innostuneimmin katselluista biiseistä avauspäivänään (yli 21 miljoonaa katselua). Sen jälkeen tahti on hiipunut huomattavasti, sillä kappale on nyt saatavilla sekä latauksena että kaikissa striimauspalveluissa.

Ei kommentteja: