maanantai 4. marraskuuta 2013

Ajetaan me tandemilla

Halloweenin kunniaksi The Monster -singlellä brittiykköseksi heilahtaneet Eminem ja Rihanna ovat pelottava kaksikko. Kuten katsauksessa kirjoitin, The Monster on molemmille kahdeksas brittiykkönen ja sattumoisin myös 25. top ten -single. Rihanna on saavuttanut ykkösen nyt seitsemänä kalenterivuonna putkeen ja Eminemin edellisestä ykkösestä (Smack That) puolestaan oli seitsemän vuotta.

Mutta ei siinä vielä kaikki: Eminemillä oli ennen The Monsteria seitsemän ykkösviikkoa sinkkulistalla ja 23 albumilistalla. Rihannalla 23 single- ja seitsemän albumilistalla. Huhhuh! Me listafanit rakastamme tällaista!

Kaiken huipuksi sekä One Direction, Tinie Tempah että The Wanted saavuttivat kukin kymmennen top ten -singlensä samalla viikolla!

Näiden sattumusten jälkeen pitää vielä mainita, että viime viikon sunnuntaina menehtyneen Lou Reedin Perfect Day debytoi singlelistan sijalla 45. Ja siis todellakin debytoi, sillä biisi ei ole alkuperäisesityksenä päässyt aiemmin listalle. Eri esittäjien hyväntekeväisyysveisuna (#1, 1997) se oli kuitenkin 1990-luvun myydyimpiä singlejä.

Ei kommentteja: