maanantai 25. lokakuuta 2021

Hello, it’s me again

Popin megatähti Adele julkaisi toissa perjantaina uuden singlensä Easy on Me, jonka vastaanotto oli totta kai numeroiden valossa innostunut. Se rikkoi päivä- ja viikkokohtaisen Spotify-ennätyksen maailmanlaajuisesti (84,3 miljoonaa) sekä myös Britanniassa (10,8 miljoonaa). Lopulta se debytoi perjantaina brittilistan kärjessä 217 000 kpl:een lukemin myynniksi muutettuna. Avaus on paras sitten Ed Sheeranin Shape of Youn (2017).

Yhdysvalloissa kappaletta ei striimattu suhteessa aivan yhtä innokkaasti, mutta radiot rakastuivat siihen heti. Juuri tulleen tiedon mukaan se nousi radiosoittolistalla peräti neljänneksi, joka on ripeintä radiosuosiota koko 2000-luvulla. Lady Gagan Born This Way (2011) ylsi aikoinaan ensimmäisellä viikollaan kuudenneksi.

Pitää muistaa, että teknisesti ottaen Easy on Me julkaistiin sikäläistä aikaa torstai-iltana, joten käytännössä viikko on sen toinen sekä radiosoitossa että Hot 100 -listalla, jossa se hyppäsi tietenkin sijalta 68 kärkeen. Adelella on Britanniassa kolme ykköstä ja Yhdysvaltojen Hot 100 -listalla jo viisi.

Ei kommentteja: