perjantai 9. elokuuta 2019

Listaklassikko: Miley Cyrus – We Can't Stop (2013)

Napataan taas listaklassikkosarjaan brittiykkönen viiden vuoden takaa. Miley Cyrus on ollut ajankohtainen poptähti jo noin kymmenen vuoden ajan, mutta hän kaupallinen huippunsa ainakin hittimielessä osui viiden vuoden taakse Bangerz-albumiin (2013), jonka ensimmäinen sinkku We Can't Stop oli iso hitti yltäen Britannian singlelistan ykköseksi ja Yhdysvaltojen Hot 100 -listan kakkoseksi.

We Can't Stop oli Cyrusin ensimmäinen top ten -brittihitti peräti kolmen 11:nneksi päässeen hitin jatkoksi. Kuin vakuudeksi se pyyhkäisikin suoraan kärkeen – tosin vain viikoksi. Top ten -viikkoja kertyi kuitenkin kerralla kuusi.

Cyrus on siitä hauska lista-artisti etenkin Britanniassa, että hänen hittinsä ovat joko tosi isoja tai sitten alemmilla sijoilla: ainoat top ten -merkinnät ovat kaksi ykkös- ja kaksi kakkossijaa. We Can't Stopin lisäksi saman albumin Wrecking Ball pääsi kärkeen ja kakkoseksi hän on päässyt vierailuilla Will.i.amin (Feelin' Myself, 2014) sekä Mark Ronsonin (Nothing Breaks Like a Heart, 2018) kanssa.

We Can't Stopilla on Spotifyssa 437 miljoonaa kuuntelua ja Youtubessa peräti 868 miljoonaa katselua.

Ei kommentteja: