torstai 11. tammikuuta 2018

Liian likaista peliä?

Justin Timberlaken uusi musiikki on aina TAPAUS, koska hän on ajallisesti mittavasta urastaan huolimatta ehtinyt julkaista vasta neljä albumia. Ja vielä suurempi tapaus sen pitäisi olla, koska edellisestä singlestä, leffabiisistä Can’t Stop the Feeling, tuli vajaa pari vuotta sitten hänen uransa suurin radiohitti ja pitkäikäisin listamenestys Atlantin molemmin puolin.

Siihen nähden on hämmentävää, miten nihkeästi Timberlaken Filthy-singleen on reagoitu, eikä pelkästään median taholta vaan myös kuluttajien puolelta. Se ei ensimmäisen viikkonsa aikana ole päässyt iTunesin kärkeen Yhdysvalloissa eikä Britanniassa ja on pudonnut Spotify-päivälaskennoissa sijoille 20 (US) ja 36 (UK). Kieltämättä kummallista videota on katsottu Youtubessa vain 17,7 miljoonaa kertaa maailmanlaajuisesti. Samoihin aikoihin julkaistu Bruno Marsin ja Cardi B:n Finesse-video on kerännyt noin kolminkertaisen saldon eikä sekään ole lähellä mitään ennätyksiä.

Filthystä saattaa silti innokkaan radiolähdön ansiosta tulla Timberlaken uran 18. top ten -hitti Yhdysvaltojen Hot 100 -listalla. Britannian singlelistalla se debytoinee huomenna noin sijalla 15.

Ei kommentteja: