torstai 29. elokuuta 2013

Pientä ennakkoa

Olen viikonlopun kaukana kotoa, joten viikottainen listakatsaus pitää taukoa sunnuntaina. Jenkkilistan tapahtumat voitte lukea Rumban nettisivuilta ja raportoin tässä etukäteen sunnuntain brittilistan tärkeimmät.

Singlelistalla tuskin löytyy pysäyttäjää Ellie Gouldingin Burnille ja kärkikolmikko lienee muutenkin sama kuin viime viikolla. Top tenin ainoa uutuus on Rizzle Kicksin uusi single Lost Generation ja Draken sekä Majid Jordanin Hold On We're Going Home yrittää kovasti nousta sinne viimeviikkoiselta 11. tilalta.

Albumilista on paljon sinkkuja kiinnAvenged Sevenfold ja Naughty Boy kamppailevat tiukasti ykköspaikasta kintereillään Ellie Gouldingin uudelleen julkaistu Halcyon. Kahdelle ensin mainitulle paalu olisi uran ensimmäinen, Gouldingille toinen.
ostavampi.

Myös Franz Ferdinandin Right Thoughts, Right Words, Right Action näyttää top ten -julkaisulta – se on väliaikatiedoissa viidentenä. Newton Faulknerin Studio Zoolla voi olla vaikeampaa pitää top ten -statuksensa, sillä se on puolivälissä viikkoa sijalla seitsemän. Välissä roikkuu viime viikon ykkönen Richard and Adamin The Impossible Dream.

Ei kommentteja: