torstai 6. helmikuuta 2020

Listaklassikko: Jennifer Lopez feat. LL Cool J – All I Have (2003)

Super Bowlin puoliajalla viime sunnuntaina esiintynyt Jennifer Lopez on Listaklassikko-sarjassa tuttu vierailija, sillä olen kirjoittanut aiemmin If You Had My Lovesta (1999) ja Get Rightista (2005). All I Have ei ole hänen diskografiassaan ehkä kaikkein muistetuin kappale, mutta se on merkittävä siinä mielessä, että se on sekä Lopezin että vierailija LL Cool J:n uran toistaiseksi tuorein ykkönen Yhdysvaltojen Hot 100 -listalla. Biisi johti listaa neljä viikkoa talvella 2003.

Melko geneerisen letkeältä r&b:ltä kuulostava All I Have oli toinen single Lopezin This Is Me…Then -albumilta (#2, 2002), joka oli iso menestys myyden miljoonia kappaleita. Siitä tuli hänen neljäs Hot 100 -listan ykkösensä. LL Cool J:lle paalupaikka oli ensimmäinen ja ainoa toistaiseksi.

All I Haven jälkeen Lopez ei juhlinut listoilla aivan aiempaan malliin, sillä hänen top ten -hittien kasansa on kasvanut vain kahdella: Control Myselfillä (#4, 2006), jossa All I Haven roolit käännettiin toisin päin, sekä yllätyshitti On the Floorilla (#3, 2011). Kaikkiaan top ten -merkintöjä on kuitenkin kunnioitettavasti kymmenen.

All I Havella on Spotifyssa 42 miljoonaa kuuntelua ja Youtubessa 149 miljoonaa pyöritystä.


Ei kommentteja: