tiistai 13. kesäkuuta 2023

Taas suosittu?

Madonnan listapaluusta oli tarinaa jo aiemmin, mutta jatketaan, koska siihen on syytä. The Weekndin ja Playboi Cartin kanssa levytetty Popular debytoi tänään julkistettavalla Yhdysvaltojen Hot 100 -listalla sijalla 43, minkä ansiosta Madonna on kerännyt Hot 100 -merkintöjä nyt viidellä vuosikymmenellä ja 29 eri vuonna. Kaikki kappaleet ovat olleet listautuessaan myös ennen julkaisemattomia. Brittilistalla Popular on yltänyt toistaiseksi sijalle 21. 

Yhdysvalloissa Popularin 43. sija on hänen korkein noteerauksensa sitten Give Me All Your Luvin’ -kappaleen kymppisijan vuonna 2012. Sitä avitti erityisesti Super Bowl -esitys.
 

Madonna on ollut muutenkin aktiivinen, sillä hän lausuu runoja Christine and the Queensin perjantaina julkaistulla albumilla Paranoïa Angels True Love, sekä duetoi Sam Smithin kanssa höpsön Vulgar-kappaleen, joka on näyttäytynyt striimauspalveluiden päivälistoilla. Hänen 40-vuotista uraansa juhlistava The Celebration Tour -maailmankiertue alkaa 15. heinäkuuta Vancouverista.

Ei kommentteja: