tiistai 15. tammikuuta 2019

Listaklassikko: Bryan Adams, Rod Stewart and Sting – All for Love (1994)

Ei voi sanoa, ettenkö olisi käsitellyt Bryan Adamsin listaykkösiä jo tässä sarjassa, mutta otetaan mukaan häneltä vielä ainakin yksi Yhdysvaltojen Hot 100 -listan ykkönen, The Three Musketeers -elokuvan (1993) tunnuskappale All for Love, jonka Adams kirjoitti Mutt Langen ja Michael Kamenin kanssa itsensä, Rod Stewartin ja Stingin esitettäväksi.

All for Love on siitä mielenkiintoinen, että se on sekä Stewartin että Stingin toistaiseksi viimeinen Hot 100 -ykkönen. Adams saavutti vielä yhden (Have You Ever Really Loved a Woman, 1995). Se oli hänelle kolmas ykkönen, Stewartille neljäs ja Stingille ainoa sooloartistina. Kappale johti listaa kolme viikkoa talvella 1994.

Tähtiduetto oli ykkössijallaan kutakuinkin osiensa summa, sillä Adams on yltänyt toistaiseksi Hot 100 -listan top teniin 11, Stewart 15 kertaa ja Sting viidesti. Brittilistalla All for Love pääsi niin ikään hienosti kakkoseksi. Biisiä ei ole unohdettu: Youtube-katseluita on lähes 70 miljoonaa ja Spotify-kuunteluita 44 miljoonaa.

Ei kommentteja: