torstai 17. tammikuuta 2019

Hello, taas tullaan!

Irlantilaisryhmä Westlife on brittilistahistorian suurimpia menestystarinoita: he saavuttivat vuosina 1999–2006 peräti 14 sinkkulistan ykköstä alkaen Swear It Againistä päättyen cover-hitti The Roseen. Tuorein top ten -sinkku on Safe (#10, 2010).

Nyt heiltä tuli vajaan kahdeksan vuoden tauon jälkeen uusi single Hello My Love, joka on osin Ed Sheeranin kirjoittama. Se on todella lähellä murtautua huomenna Britannian singlelistan top teniin, mutta mitä todennäköisemmin joutuu tyytymään noin sijoihin 11–13, mikä sekin on upea saavutus kaksikymmentä vuotta täyttäneelle yhtyeelle.

Monet Westlifen jäsenet ovat yrittäneet soolouraa, mutta heistä vain Brian McFaddenillä on top ten -sinkkulistamenestystä, ja hänkin on ex-jäsen erottuaan ryhmästä 2000-luvun alkuvuosina.

Westlifen uusi albumi julkaistaan myöhemmin tänä vuonna ja siitä voi odottaa vahvaa tekijää viimeisen neljänneksen markkinoille, vaikka joulu ei enää samanlainen huippukiihkeä levymyyntisesonki olekaan kuin esimerkiksi kymmenen vuotta sitten.

Ei kommentteja: