torstai 24. marraskuuta 2016

Listaklassikko: LeAnn Rimes – Can’t Fight the Moonlight (2000)

Diane Warren on kirjoittanut lukuisia hittejä lukuisille artisteille ja aika monta elokuviin liittyvää menestyssingleä, muun muassa Aerosmithin I Don’t Want to Miss a Thingin (1998) sekä tämän LeAnn Rimesin Coyote Ugly -elokuvaan levyttämän puolinopean popcountry-hitin.

Alkuperäinen Can’t Fight the Moonlight oli nimenomaan popcountryä, mutta siitä tehtiin Euroopan markkinoille uusi popimpi remiksaus, hieman Shania Twainin suurimpien hittien tyyliin. LeAnn Rimesin profiiliin muokkaus sopi loistavasti ja hän onnistui myymään myös paljon albumeita I Need You -kokoelmalevyllään (2001), joka ylsi mm. brittilistan kärkeen ja Suomessakin neljänneksi.

Can’t Fight the Moonlight debytoi Britannian singlelistan kärjessä marraskuussa 2000 ja johti tiukasti kilpailluna aikana viikon. Siitä tuli vuoden 2001 menestynein single Australiassa.

Brittilistalla Rimes oli jo ennen Can’t Fight the Moonlightia käynyt top tenissä kahdesti ja oli pääsevä sinne vielä kerran, duetolla Ronan Keatingin kanssa vuonna 2004 (Last Thing on My Mind). Hänen tuorein brittihittinsä on Nothing Better to Do (#48, 2007).

Ei kommentteja: