lauantai 5. joulukuuta 2015

Kenkää itselle

Itsensä syrjäyttäminen kärjestä on erittäin harvinaista brittilistalla, mutta Justin Bieber kykeni siihen hiteillään Love Yourself ja Sorry. Samalla hän sai kolmannen ykkösensä parin kuukauden sisään. Ennen tätä syksyä hänellä ei ollut niitä yhtään. Nyt syksyllä What Do You Mean johti viisi viikkoa, Sorry kaksi ja Love Yourself toistaiseksi yhden.

Bieberin lisäksi itsensä on huipulta syrjäyttänyt vain kolme artistia: The Beatles, John Lennon ja Elvis Presley. The Beatles teki sen 1963, kun I Want to Hold Your Hand pudotti ykkössijalta She Loves Youn. Lennonilla Woman löi Imaginen vuonna 1981 ja Elvis Presleyn uudelleenjulkaisuista vuonna 2005 ykkösviikot putkeen saavuttivat Jailhouse Rock ja One Night/I Got Stung.

Sorrystä tuli muuten brittilistan ensimmäinen ykkönen, joka pääsi kärkeen ilman, että se oli ykkösviikollaan MYYDYIN single. Adelen Hello (#1, 2015) peittosi sen noin 50 kappaleen turvin, mutta striimauksissa Bieber on aivan ylivoimainen kaikkiin muihin verrattuna tällä hetkellä.

Ei kommentteja: