keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Lauletaan!

Päivitänpä nopeasti ennen Portugalin-reissua listatapahtumia. Ed Sheeran saa ensi sunnuntaina lyhyehkön, mutta sitäkin menestyksekkäämmän uransa ensimmäisen brittilistan ykkösen, kun Sing on porhaltamassa kärkeen reilusti yli sadan tuhannen kappaleen myynnillä. Se on hänen seitsemäs top ten -sinkkunsa. Tätä ennen paras sijoitus oli The A Teamin (2011) kolmas tila.

Albumilistalla Led Zeppelinin remasteroidut ja uudelleen kootut kolme ensimmäistä albumia ovat kaikki matkalla top 15:een. Bändihän on tunnettu siitä, että he saivat kymmenessä vuodessa (1969–1979) kahdeksan peräkkäistä ykkösalbumia – seitsemän studiolevyä ja yhden liven. Nimetön esikoinen vuodelta 1969 ylsi kuudenneksi.

Yhdysvalloissa Mariah Careyn Me, I Am Mariah...The Elusive Chanteuse -albumi on merkkauttamassa artistin uran heikoimman avausmyynnin studioalbumille. Sekin on silti riittämässä viikkolistan top viiteen Coldplayn ja Brantley Gilbertin takana, rinta rinnan Frozen-soundtrackin kanssa, mikä tarkoittaa, että Careyllä on nyt 17 top ten -merkintää. Frozenia on pian ostettu jo kolme miljoonaa kappaletta.

Ei kommentteja: