torstai 24. huhtikuuta 2014

Listanimi: Needtobreathe

Kristillinen vaihtoehtorock-bändi Needtobreathe ei sano eurooppalaisille paljoa, mutta he ovat Yhdysvalloissa julkaisseet jo viisi albumia ja heidän listasijalukunsa ovat koko ajan laskeneet. Tällä viikolla Rivers in the Wasteland debytoi albumilistan kolmantena.

Kaksi ensimmäistä eteläcarolinalaisten albumia Daylight (2006) sekä The Heat (2007) eivät yltäneet mainetekoihin, mutta kolmas levy The Outsiders (2009) pääsi jo albumilistan 20:nneksi. Nousu selittyi pitkälti The Heat -levyltä lohkaistulla radiohitillä No Time. The Outsidersilta ei irrotettu ihan yhtä suurta hittiä, vaikka Something Beautiful soikin paljon kristillisillä asemilla.

Nelosalbumi The Reckoning (2011) avasikin jo top tenistä sijalta kuusi. Sen nimikappale ylsi Hot 100 -listan Bubbling Under -laskentaan sijalle 17, joka on Hot 100 -ympyröissä bändin toistaiseksi paras merkintä. The Reckoningiä ostettiin ensimmäisellä viikolla 49 000 kpl.

Rivers in the Wastelandilta ei ole vielä lohkaistu kummempia hittejä, mutta sen avaus on siis linjassa edeltäjänsä kanssa. Britanniasta Needtobreathe ei ole vielä juuri kerännyt saavutuksia, mutta More Time (2007) hätyytteli top 75 -singlelistaa.Ei kommentteja: