perjantai 28. helmikuuta 2014

Iloisesti miljoonamyyntiin

Pharrell Williamsin Happy nousi eilen Hot 100 -listan ykköseksi, mutta jo nyt se on kerännyt Britanniasta vielä huimempaa menestystä. Biisi palannee sunnuntaina singlelistan kärkeen ja ylitti juuri miljoonan myydyn singlen rajan. Se keikkuu kärkiviisikossa pian neljättä kuukautta ja tulevan sunnuntain ykkösviikko on sille neljäs.

Kaksi viime vuoden ostetuinta singleä Britanniassa olivat myös Pharrellin tavaraa eli Blurred Lines ja Get Lucky. Blurred Linesia on toistaiseksi ostettu yli 1,5 miljoonaa kappaletta

Happyn voi ennakoida yltävän Blurred Linesin saavutukseen, sillä se saanee mainion vauhdin taakseen esimerkiksi maanantaiaamun Oscar-gaalasta ja Pharrellin kolmannen sooloalbumin Girlin julkaisusta.

Daft Punkin ja Pharrellin Get Lucky julkaistiin viime vuoden huhtikuussa, joten Pharrell on saanut Britanniassa peräti kolme miljoonan myynyttä singleä alle vuoden sisään. Vastaavaan on tainnut kyetä vain The Beatles, joten saavutus on fantastinen. Pharrell lauloi Get Luckyn, tuotti Robin Thicken Blurred Linesin ja lauloi sen kertosäkeen sekä aivan itsekseen kynäili ja esittää Happyn.

Ei kommentteja: