tiistai 10. joulukuuta 2013

Päiväkirjamaanantait

Music Mondays -sarja on tuottanut Justin Bieberille kymmenen uutta top 40 -merkintää brittilistalle, korkeimpana ensimmäisen eli Heartbreakerin 14. tila. Nyt Bieber aikoo julkaista ne kaikki ja muutaman muunkin kappaleen yhtenä albumina nimeltä nimellä Journals. Levy on myynnissä vain digitaalisesti ja ainoastaan muutaman viikon, tammikuun toiseen päivään saakka. Jännittävä strategia – kiinnostavaa nähdä, mitä projektista jää ihmisten mieliin.

Tuorein Music Mondays -sarjan biisi Change Me debytoi sijalla 39, mutta tuskin viettää listalla toista viikkoa. Sen alapuolelle 42:nneksi romahti sijalta kuusi McFlyn paluusingle Love Is on the Radio. Tuo on jyrkin koskaan kutossijalta koettu sukellus.

Albumilistan suurin yllätys on paperilla eittämättä Britney Spearsin Britney Jeanin jääminen 34:nneksi. Yllätys kuihtuu kasaan, jos ottaa huomioon, että Work Bitch -single (#7, 2013) vietti top 75:ssä vain kolme viikkoa. Jo hänen edellinen albuminsa Femme Fatale (#8, 2011) on joutunut toden teolla taistelemaan saavuttaakseen edes kultarajan eli 100 000 kappaleen myynnin.


Ei kommentteja: