maanantai 13. marraskuuta 2023

Tauottajat

Kuten on raportoitu, The Beatles palasi Britannian singlelistan kärkeen ennätyspitkältä tauolta. The Ballad of John and Yokon ja uuden Now and Thenin välissä ehti kulua yli 54 vuotta. Aiempi ennätys tehtiin viime vuonna, asialla Kate Bush ja hitit Wuthering Heights (1978) ja Running Up That Hill (2022).

The Beatles on toki saavuttanut uusia listamerkintöjä tässä välissäkin. Ennen Now and Theniä listautui Here Comes the Sun vuonna 2010. Se piipahti sijalla 58. Kappale ei ollut ikinä single bändin toiminta-aikana, mutta mukavan kesäisenä tällä hetkellä heidän suosituimpansa Spotifyssa – 1,127 miljardia kuuntelua. Pitää muistaa, että The Beatlesin musiikki ei ole ollut kuunneltavissa Spotifyssa kovinkaan kauaa.

Yhdysvaltojen Hot 100 -listalla Now and Then debytoi sijalla seitsemän. Top ten -merkintä on heille ensimmäinen sitten Free as a Birdin (1996) kutossijan ja 35. kaikkiaan.

1 kommentti:

Jet kirjoitti...

A beacon of brilliance! Your post is both insightful and eloquently presented. Appreciate you sharing your valuable perspective.