tiistai 25. kesäkuuta 2019

Kuusi uhrikakkosta

Lil Nas X:n ja Billy Ray Cyrusin Old Town Road on mm. massiivisten Youtube-striimausten ansiosta keikkunut Yhdysvaltojen Hot 100 -listan ykkössijalla jo 12 viikkoa. Sinä aikana se on jättänyt taakseen kakkoseksi ilman paalupaikkaa ennätyksellisesti peräti kuusi eri kappaletta, tuoreimpana toista kertaa Taylor Swiftin, jonka You Need to Calm Down debytoi tänään kakkosena.

Myös seitsemäs on mahdollinen, sillä vaikka Shawn Mendesin ja Camila Cabellon todella selkeältä jättihitiltä kuulostava Señorita kerää hyvät listapisteet monelta eri osa-alueelta heti julkaisustaan lähtien, Old Town Roadin Youtube-lukemat ovat lyömätön etu. Mendesille se olisi myös toinen uhri kamppailussa Old Town Roadia vastaan (vaikka kakkossija on hänen uransa korkein sijoitus jo sinänsä).

Tässä listattuna nuo kuusi kappaletta, jonka jatkoksi siis Señorita saattaa liittyä viikon kuluttua.

Post Malone – Wow (2 vkoa)
Taylor Swift feat. Brendon Urie – ME! (1 vko)
Shawn Mendes – If I Can't Have You (1 vko)
Ed Sheeran and Justin Bieber – I Don't Care (2 vkoa)
Billie Eilish – Bad Guy (3 vkoa)
Taylor Swift – You Need to Calm Down (1 vko toistaiseksi)

Näistä ensimmäisen ykkösensä olisivat ilman Old Town Roadia saaneet Panic! at the Discosta tuttu Brendon Urie, Mendes sekä Billie Eilish.

1 kommentti:

Timo kirjoitti...

Joskus laatu korvaa määrän uhrikakkosissa. Kun Kris Krossin Jump oli ykkösenä kahdeksan viikkoa, sen ansiosta kakkossijoille jäivät Queenin Bohemian Rhapsody, En Voguen My Lovin' ja Red Hot Chili Peppersin Under the Bridge.