tiistai 4. kesäkuuta 2019

Alma goes America

Suomalaisten tekemiä hittejä ei ole ollut Yhdysvaltojen Hot 100 -listalla tulvaksi asti, kaikkiaan kolme toistaiseksi, mutta ensi viikolla Alman, Miley Cyrusin ja Andrew Wyattin kirjoittama ja Cyrusin esittämä Mother’s Daughter on debytoimassa ensi arvioiden mukaan noin sijoilla 50–70. Täten Almasta tulisi ensimmäinen suomalainen nainen, joka on saanut krediitin Billboardin Hot 100 -listahitillä. Lopullinen sijoitus saadaan tietää näillä näkymin ensi maanantaina. 

Mother’s Daughter on ensimmäinen single Miley Cyrusin ep-sarjasta, joka ennakoi tulevaa She Is Miley Cyrus -albumia. Cyrusilla on iso liuta sitä suurempiakin hittejä, mm. edellisen Younger Now -levyn ensimmäinen single Malibu ylsi Hot 100 -listalla kymmenenneksi, mutta Mother’s Daughterin striimausaloitus (muutama päivä USA:n top 20:ssa Spotifyssa) on joka tapauksessa rohkaiseva.

Andrew Wyatt ei muuten välttämättä nimenä ole kovin tuttu, mutta ainakin Lady Gagan ja Bradley Cooperin Shallow (2018) soittaa monen kelloja. Muita hänen nimiinsä laitettuja hittejä ovat muun muassa Lorden Perfect Places (2017) sekä Bruno Marsin When I Was Your Man (2012) sekä Grenade (2010).

Ei kommentteja: