maanantai 29. toukokuuta 2017

Valehtelija, valehtelija

Aina välillä brittilistalle nousee yhteiskunnallisiin asioihin kantaa ottavia protestilauluja, kuten esimerkiksi The Wizard of Ozin Ding Dong the Witch Is Dead Margaret Thatcherin kuoleman jälkeen keväällä 2013, jolloin se piipahti kakkosena.

Theresa Maytä vastustava Captain Skan Liar Liar GE2017 on tätä kirjoitettaessa Britannian iTunesin kakkosena ylivoimaisen Despaciton jälkeen. Liar Liar kirjoitettiin alun perin David Cameronista vuonna 2010, mutta siitä on tehty "Elton John -tyyliin" uusi versio Theresa Mayn vuoksi. (Elton John -tyyli viittaa tietenkin kahteen Candle in the Wind -levytykseen.)

On liian aikaista sanoa, miten ylös Liar Liar pääsee perjantain viikkolistalla, mutta top 40 -paikka on ainakin saavutettavissa. Biisin striimauslukemat ovat kuitenkin onnettomat suuriin hitteihin verrattuna.

Vaikka optimistisesti ennakoin, Alman Chasing Highs ei vielä(kään) yltänyt top sataan brittilistalla. OCC nosti hänet kuitenkin top 5 -tulokasta -juttuunsa ja nyt Chasing Highs on Spotifyssa sijalla 67, joten ehkä perjantaina?

Ei kommentteja: