perjantai 11. maaliskuuta 2016

Striimityötä

Rihanna ja Drake ovat molemmat striimiajan supermegatähtiä, joten ei ole suurikaan yllätys, että Work on aivan ylivoimaisesti maailman suosituin kappale suoratoistopalveluissa tällä hetkellä. Sen Spotify-kuuntelut ovat Yhdysvalloissa viikkotasolla noin kymmenen miljoonaa eli rutkasti edellä toiseksi suosituinta kappaletta, joka on Zaynin Pillowtalk 6,27 miljoonalla. Molemmat ovat Hot 100 -listan ykkösiä, Work nykyinen, Pillowtalk entinen.

Spotify-suosio Euroopassa on yleensä hyvä indikaattori sille, miten hyvin kappale menestyy rapakon takana. Mike Posner on yhdysvaltalaisartisti, mutta hänen I Took a Pill in Ibiza lähti valloittamaan maailmaa norjalaisen Seeb-nimisen tanssiaktin remiksauksena. Seebin taakse kätkeytyy kaksikko Simen Eriksrud ja Espen Berg, jotka ovat remiksanneet aiemmin muun muassa Shawn Mendesin Stitchesin.

I Took a Pill in Ibizan myötä Hot 100 -listalla on pian kaksi ainakin osin skandinaavista top ten -hittiä yhtä aikaa. Toinenhan on tietenkin Lukas Grahamin 7 Years.

Ei kommentteja: