tiistai 8. heinäkuuta 2014

Avio- ja listaongelmia

Robin Thicken Blurred Lines on aikamme suurimpia listahittejä ja yhä esimerkiksi brittilistan top sadan vakio, mutta miehen uutta Paula-albumia ostettiin viikossa Britanniassa vain 530 kappaletta, millä irtosi tasan kahdessadas sija. Se on 0,4 prosenttia Blurred Lines -albumin kokonaismyynnistä toistaiseksi. Blurred Lines avasi albumilistan ykköspaikalta vajaa vuosi sitten.

Ihan heti ei tule mieleen yhtä valtavaa sukellusta albumien välillä, varsinkin, kun esittäjällä on taskussaan 1,6 miljoonaa myynyt sinkku. Monien mielestä Paula-albumin konsepti, eli yritys voittaa vaimo takaisin, on hyvin vastenmielinen. Myös Yhdysvalloissa levylle tekee tiukkaa päästä top teniin, mutta siellä toisaalta Get Her Back on kuitenkin pieni Hot 100 -hitti.

Britannian uudistuneen singlelistan ykkönen Ariana Granden ja Iggy Azalean Problem merkkautti 112 903 yksikön ”myynnin”, josta yli 105 000 tuli latauskaupasta. Sitä siis kuunneltiin mukaan otettavista streaming-palveluista reilut 700 000 kertaa.

Ed Sheeranilla on 13 kappaletta top 75:ssä ja moni niistä menestyy striimauksissa erinomaisesti. Sijan 71 Runawayssä kiteytyy Sheeranin striimaussuksee, sillä sen 5 441 yksiköstä vain 850 merkattiin latauksiksi.

Ei kommentteja: