perjantai 10. heinäkuuta 2009

Celine Dion - It's All Coming Back to Me Now (1996)


Video sent by Ellyu

Kanadalainen supertähti Celine Dion (ranskankielisissä krediiteissä Céline) on ollut rock-kriitikoiden sylkykuppina iät ja ajat, mitä en ymmärrä. Esimerkiksi menestyslevy Falling into You on aivan erinomainen albumi millä tahansa kritereillä arvioituna. Paitsi "rock-uskottavahan" se ei ole, ei pätkän vertaa.

Joka tapauksessa, Falling into You poiki useita kansainvälisiä jättihittejä, joista vaikuttavin on It's All Coming Back to Me Now. Jim Steinmanin kappale näki päivänvalon vuonna 1989, jolloin Steinmanin yhtye Pandora's Box julkaisi sen. Wikipedian mukaan Meat Loaf ihastui biisiin niin, että olisi halunnut julkaista sen tekeillä olleella Bat Out of Hell 3 -albumillaan. Steinman halusi esittäjäksi jonkun toisen, ja asiasta käytiin kuulemma oikeuttakin. Dion levytti kappaleen, siitä tuli Falling into Youn mahtipontinen avausraita ja valtava hitti (USA:n 2., Britannian 3.).

Meat Loaf sai kuin saikin julkaista biisin, kunhan Dionin versiosta oli kulunut tarpeeksi aikaa, ja niin vuonna 2006 duetto norjalaisen Marion Ravenin kanssa nousi listoille. Ja biisi sopii kieltämättä duetoksi melko hyvin. Emoalbuminkin nimi oli Bat Out of Hell 3: The Monster Is Loose. Mutta yleisön silmissä It's All Coming Back to Me Now on Dionin hitti, on Meat Loaf mitä mieltä tahansa.

Ei kommentteja: