tiistai 17. tammikuuta 2023

Kukkia uran kruunuksi

Miley Cyrus on osoittamassa, millä eväillä musiikkibisneksessä ja popmaailmassa edelleen menestystään: lahjoilla, omalla visiolla, hyvän trendinenän avulla ja pitkäjänteisellä työllä. Muutama vuosi sitten hädin tuskin top 40:ään listoilla yltänyt Cyrus on saamassa parikymmentä vuotta kestäneen uransa ylivoimaisesti suurimman listahitin uudesta singlestään Flowers.

Harry Stylesin taustavoimien kanssa kirjoitettu, Bruno Marsin When I Was Your Mania (2012) hyödyntävä ja hyvin harrystylesiaaninen omaelämänkerrallinen Flowers hätyyttelee jopa Spotifyn päiväennätyksiä, jos jätämme joululaulut huomiotta. Sitä kuunneltiin maanantaina 15,8 miljoonaa kertaa. Jos ja kun Flowers debytoi sekä Yhdysvaltojen Hot 100 -listan että Britannian sinkkulistan kärjessä, siitä tulee hänen ensimmäinen ykkösensä sitten Bangerz-albumin Wrecking Ballin (2013), jonka Cyrus esitti upeasti kummitätinsä Dolly Partonin kanssa vuodenvaihteessa.

Tammikuu oli Cyrusille otollinen julkaisuajankohta ja Flowersin startti on ollut niin hyvä, että veikkaan siitä jo nyt vuosilistan ykköstä sekä Britanniassa että Yhdysvalloissa. Voimme palata tähän ennustukseen vaikka marraskuulla.


Ei kommentteja: