tiistai 5. helmikuuta 2019

Ykkössija DNA:ssa

Vähän harhaanjohtava otsikko mutta menköön. Tämän viikon Yhdysvaltojen listoilla nimittäin huomio kiinnittyy kolmen jo 1990-luvulla suosiossa olleen artistin, Backstreet Boysin, Weezerin ja – tadaa – Snow’n, menestykseen. 

Backstreet Boys nappasi jo mittavan uransa kolmannen ykkösen ja ensimmäisen 18 vuoteen uuden DNA-albumin debytoitua kärjessä keikkalippukytkyjen ansiosta. Se olisi tosin voinut päästä sinne ilmankin, sillä ero kakkoseen oli mittava. Bändin aiemmat ykköset ovat vuosituhannen vaihteesta, Millennium ja Black and Blue, ja heidän edellinen levynsä In a World Like This (2013) ylsi viidenneksi.

Weezer on puolestaan cover-levyllään Weezer (Teal Album) tällä viikolla sijalla viisi. Isoksi hitiksi kohonneen Africa-coverin siivittämänä bändi palasi takaisin top teniin Pacific Daydreamin jäätyä syksyllä 2017 sijalle 23.

Ja sitten se Snow. Kanadalainen Darrin O’Brian ei ole lähennellyt Hot 100 -listaa sitten 12 Inches of Snow -esikoisensa (1993) hittien Informer (ykkönen) ja Girl I’ve Been Hurt (sija 19), mutta nyt hän debytoi sijalla 90 Daddy Yankeen vieraana Con Calma -hitillä.

Ei kommentteja: